Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikrı Işık’ın Ziyareti

MİLLİ Savunma Bakanımız Fikri Işık, Uluslararası İnterteks Fuar alanında organize edilen Rize Tanıtım Günleri’ne katılan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır, stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Işık bir stantta bulunan atmacayı koluna alırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çay toplarken çekilmiş bir fotoğrafının yanında çay toplayarak anı fotoğrafı çektirdi. Kendisini Rize’de hissettiğini söyleyen Bakan Fikri Işık, “Ben Rize’ye defalarca gitmiş, görmüş yakinen bilen bir arkadaşınız olarak gerçekten kendimi Rize’de hissettim. Bu topraklar öyle topraklar ki, bizim medeniyet dünyamızın bütün unsurlarını bir arada bulunduran topraklar, bizim medeniyet değerlerimizin bütün çizgilerini bir arada bulunduran topraklar. Rize de hiç kuşkusuz Türkiye’ye değer katan, Türkiye’ye renk katan en değerli illerimizden bir tanesi. Rize hem Türkiye’nin ekonomisine verdiği katkı, hem de yetiştirdiği insanlarla Türkiye’nin hizmetine verdiği katkı açısından müstesna bir yere sahip” dedi.

“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ SİZLERİN HEMŞEHRİSİ”

Şu anda sadece Türkiye’nin değil, dünyadaki bütün mazlumların umudu olan Recep Tayyip Erdoğan sizlerin hemşerisi. Sayın Cumhurbaşkanımız sizlerin hemşerisi. Dolayısıyla biz de sizin hemşeriniziz. Biz de bu noktada kendimizi bir Rizeli olarak görüyoruz. Bu kültürün yaşaması, gelecek kuşaklarımıza aktarılması içim gösterdiğiniz fedakârlığı gerçekten büyük bir takdirle karşılıyoruz. Bizim de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Bizi biz yapan değerleri, çocuklarımıza ve gelecek kuşaklarımıza aktarma sorumluluğumuz var. İşte bu açıdan Kocaeli Rize Günleri’ni çok önemli buluyorum.”

Konuşmaların ardından Bakan Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Osman Çakır stantları gezdi. Bakan Işık, gezdiği stantlarda vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.