9. Olağan Genel Kurulumuzu Tamamladık

Kocaeli Rizeliler Derneği olarak, bugün büyük bir coşku ve birlik içinde gerçekleştirdiğimiz 9. Olağan Genel Kurul Toplantımızı tamamladık.

Bu özel günde, derneğimizin yönetim bayrağını Ekrem Kumuşoğlu’ndan devralarak yeni bir döneme adım attık. Yeni dönemde, yönetimimle birlikte; birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzu daha da güçlendirecek projelerle derneğimizi ileriye taşıyacağımıza olan inancımız tamdır.

Yeni dönemin, derneğimiz için hayırlar getirmesini diliyor, derneğimize destek olan herkese derin şükranlarımızı ifade ediyoruz.

Yeni yönetimimiz ve üyelerimizle birlikte, Rize’mizin kültürel ve sosyal değerlerini yaşatmaya devam edecek, hemşehrilerimizin bir arada olmasını teşvik eden etkinlikler düzenleyerek toplumsal bağlarımızı güçlendireceğiz. Kocaeli Rizeliler Derneği olarak çok büyük bir aile olduğumuzu ve yeni dönemde daha büyük ve güçlü olacağımıza inancımız tamdır.

Bu özel günümüzde yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Veysel Tipioğlu’na, Başiskele Belediye Başkanımız Mehmet Yasin Özlü’ye, İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e, AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Muharrem Tutuş’a, AK Parti Derince Belediye Başkan adayı İbrahim Şirin’e, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’e, İl Müftümüz Mehmet Sönmezoğlu’na, Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse’ye, Rideva Başkanı Recep Albayrak’a, Lastik-İş Sendika Başkanımız Alaaddin Sarı’ya, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı İbrahim İbrahimoğlu’na, Fırıncılar Odası Başkanımız Ali Sarı’ya, derneğimizin değerli yöneticilerine, üyelerimize ve ailelerine, ve bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm kıymetli hemşehrilerimize derin şükranlarımı ifade etmek istiyorum.

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı
Osman Çakır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir